Oksa Pollock - Nevidljivi svijet

.

.

Oksa Pollock - Nevidljivi svijet

Oksa Pollock - Nevidljivi svijet

Cijena: 119,00 HRK
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 0.

Život trinaestogodišnje Okse Pollock potpuno će se promijeniti kada se iznenada s obitelji preseli iz Pariza u London.

Večer uoči prvog dana u novoj školi, oko Okse se iznenada počinju događati neobične stvari: njezin radni stol se zapalio, kutije sa stvarima su eksplodirale... Oksa je oduvijek sanjala o tome da postane ninja, a sada je otkrila da ima natprirodne moći.

No to nije sve. Iste se večeri na Oksinu trbuhu pojavljuje tajanstveni znak. Oksa se povjerava svojoj ekscentričnoj baki Dragomiri koja joj otkriva obiteljsku tajnu. Naime, Pollockovi potječu iz Edefije, nevidljivoga svijeta skrivenoga negdje na Zemlji. Znak koji se pojavio potvrda je da je Oksa njihova Neočekivana, njihova jedina nada u povratak.

Oprez! Ova je knjiga čarobna. Kad upoznate Oksu, nećete moći više živjeti bez nje i neobične obitelji Pollock te čudesnih bića s kojima dijele dom.
Priča o uspjehu ove knjige izvanredna je kao i njezin sadržaj.

Autorice Anne Plichota i Cendrine Wolf objavile su roman najprije u vlastitoj nakladi no priču su odmah prepoznali mladi čitatelji diljem Francuske koji su sami kontaktirali izdavače pretvorivši ovu izuzetnu seriju u uspjeh kakav se rijetko viđa. Jim Lemley {Sumrak saga) kupio je prava za filmsku adaptaciju
romana Oksa Pollock.
Pollockmanija je već počela...

Podaci

Nakladnik
Školska knjiga
Biblioteka
Biblioteka Lumen
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
453
Godina izdanja
2011
ISBN
978-953-0-6144-3

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn