U službi milosti | Ann Leckie | Knjižara Ljevak

.

.

U službi milosti | Knjižara Ljevak

U službi milosti

Cijena: 18,45 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Carstvo Radcha proširilo se galaksijom. Sada mu, međutim, prijeti krvavi građanski rat koji bi ga mogao zauvijek uništiti. Gospodarica Anaander Mianaai podijelila se na više neprijateljskih frakcija koje su u međusobnom sukobu oko bitno različitih vizija budućnosti carstva. Samo Breq, vojnikinja koja je nekoć bila ratni brod, može zaustaviti rat – ali ona je zapela na udaljenoj svemirskoj postaji Athoek. Čini se da je pad carstva neizbježan.

Breq će poduzeti sve kako bi pomogla očuvati teško uspostavljeni mir, boreći se s političkim intrigama, tajnama i izazovima, sve pod budnim okom umjetne inteligencije za koju nije sasvim jasno tko njome upravlja. Mogla bi pobjeći sa svojim brodom i posadom, ali time bi sve građanke na postaji Athoek izložila smrtnoj opasnosti. Zato smišlja očajnički plan. Izgledi nisu dobri, ali nju to nikad ranije nije spriječilo da djeluje…

"U službi milosti" treći je i završni nastavak spektakularne Sage o svemiru Radcha. Ann Leckie, prva je autorica u povijesti koja je iste godine dobila nagrade Arthur C. Clarke, Nebula i Hugo za najbolji roman i to za prvi nastavak ove trilogije.

Podaci

Nakladnik
VORTO PALABRA d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
292
Godina izdanja
2024.
Dimenzije
15.2 x 24
Prevoditelj
Neven Dužanec
ISBN
9789538491313