Moja revolucija u 365 dana - Anđa Marić - Knjižara Ljevak

.

.

Moja revolucija u 365 dana

Moja revolucija u 365 dana

"Važnije od dolaska na cilj je tko postajem na putu do njega."

Cijena: 19,77 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

"Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć. Najviše su me pogađali sažalni novinski napisi o tome kako se borim protiv teške i neizlječive bolesti, dok sam u sebi znala da je to samo još jedna bitka u kojoj ću pobijediti, kao i u svakoj dosad. Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana bez obzira na to kako se osjećala.

Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao i u sebe i u svoj put.

To moje putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom - postala sam žena kakva sam oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Kao breskva - mekana iznutra, a čvrsta izvana.

Počela sam vjerovati u to da je spasitelj kojeg tražim - žena u mom ogledalu. Hodala sam vatrenim poljima Mordora i preživjela. Sada stojim na drugoj strani i mogu podijeliti svoje iskustvo. Nije bilo lako, neću lagati, ali moguće je."

Anđa Marić

Podaci

Nakladnik
Media bar d.o.o.
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
240
Godina izdanja
2022
Dimenzije
17 x 17.3
ISBN
9789538357084

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn