Snjeguljica - An Leysen - Knjižara Ljevak

.

.

Snjeguljica Knjižara Ljevak

Snjeguljica

Cijena: 15,80 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Nekoć davno rodila se prelijepa princeza. Zvala se Snjeguljica. Nakon smrti njezine majke, u dvorac se uselila nova kraljica. Zla maćeha svakoga bi dana stajala pred čarobnim zrcalom koje joj je govorilo da je najljepša na svijetu. Sve dok joj jednoga dana zrcalo nije reklo da je Snjeguljica ljepša od nje. Otada je kraljica počela smišljati planove kako da se otarasi male princeze. Tako je Snjeguljica pronašla utočište kod sedmero patuljaka. No hoće li je oni uspjeti spasiti?

U drugom dijelu priče patuljci će se otisnuti u vlastitu pustolovinu. Divna, originalna pripovijest o sedmero malih prijatelja ispunit će Snjeguljičin svijet novom čarolijom. Pobliže upoznajte sedmero patuljaka koji žive u maloj brvnari usred šume, iza visoke gore. Svakoga dana ustaju ranom zorom i odlaze u šumu na posao, s kojega se kući vraćaju tek uvečer. Šeflja, Felina, Karlo, Grgur, Ljubomir, Tromi i Pavao raznolika su, vrijedna i zabavna družba.

A na kraju knjige nalaze se zadatci u kojima čitatelji trebaju dobro otvoriti oči i uočiti, usporediti, odgonetnuti… Zabava je zajamčena! Ovu neizostavnu priču svakog djetinjstva sjajno je prepričala i prekrasno vizualno dočarala cijenjena belgijska umjetnica i spisateljica An Leysen, a hrvatski prijevod potpisuje vrsni Ozren Doležal.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
56
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
26.5 cm x 25.5 cm
ISBN
9789533139548

Možda će Vam se i ovo svidjeti