13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine - Knjižara Ljevak

.

.

13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine

13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine

Cijena: 21,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 2.

Kako podizati samouvjerenu djecu i uvježbati njihove umove za sretan, smislen i uspješan život.

Sprečavate li djecu da pogriješe? Dopuštate li im da vode glavnu riječ? Oslobađate li ih svake krivnje? Ako je tako, niste jedini. Svaki roditelj želi svom djetetu osigurati najbolju i najsigurniju budućnost. Ali u današnjem sve kompliciranijem i strašnijem svijetu mnogi su roditelji otišli korak predaleko, pogrešno vjerujući da davanje najbolje šanse djeci za uspješan život podrazumijeva nastojanje da budu zaštićena od boli i stvarnosti.

Od roditeljstva u kojem je djeci sve dopušteno do roditeljstva koje njihovo ponašanje prati iz daljine, mnoge današnje popularne prakse roditeljstva ne dopuštaju roditeljima da poučavaju djecu vještinama koje su im potrebne da postanu mentalno jake odrasle osobe. U knjizi „13 stvari koje mentalno jaki roditelji ne čine“ Amy Morin usmjerava se na roditelje, otkrivajući što ne treba činiti — koje su to nezdrave misli, ponašanje i osjećaji koji odrasle sprečavaju da podignu mentalno jaku djecu.

Kao psihoterapeutkinja, stručnjakinja za obiteljsku i tinejdžersku terapiju te udomiteljica, autorica ove knjige Amy Morin iz prve je ruke svjedočila kakvo su ponašanje i postupci djelotvorni, a koji nisu. Kroz korake koje je lako slijediti ona pokazuje da uz odgovarajuću podršku, ohrabrenje i vodstvo odraslih djeca postaju jača i usmjerena prema boljoj, svjetlijoj budućnosti.

Podaci

Nakladnik
Profil
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
312
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
15 x 23
Prevoditelj
Branka Maričić
ISBN
9789533139876

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn