Najveći strah - Alex Finlay - Knjižara Ljevak

.

.

Najveći strah

Cijena: 17,90 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Student njujorškog sveučilišta Matt Pine jednog jutra doznaje užasne vijesti: gotovo cijela njegova obitelj, mama, tata, maleni brat i sestra, otrovani su plinom tijekom njihova odmora u Meksiku. Lokalna policija tvrdi da se radi o nesreći, ali FBI nije u to uvjeren - i Mattu ne žele reći zašto. Tragedija postaje glavna vijest jer obitelji Pine to nije prvi put da se našla pod reflektorima medija. Mattov stariji brat Danny, koji služi kaznu doživotnog zatvora zbog ubojstva svoje djevojke, tinejdžerke Charlotte, glavni je lik u popularnom dokumentarnom filmu o stvarnom zločinu u kojem se pretpostavlja da je nepravedno osuđen. Njegov otac i sestra pokušavali su tijekom godina pronaći dokaze da Danny doista nije ubio Charlotte, no Matt skriva tajnu koju nikada ni s kim nije podijelio: one noći kada je Charlotte ubijena, Matt je vidio nešto radi čega vjeruje da je njegov brat ipak počinio zločin. Povratkom u svoj rodni grad na sahranu svoje obitelji, Matt se suočava s neprijateljski raspoloženom zajednicom, pomahnitalim medijima i uspomenama koje se nadao zauvijek ostaviti iza sebe. I dok se smrti članova njegove obitelji u Meksiku čine sve više sumnjivima i povezanima s Dannyjevim slučajem, Matt mora iskopati pravu istinu o ubojstvu zbog kojeg je njegov brat završio u zatvoru. Pritom će u opasnost dovesti i vlastiti život i suočiti se sa svojim najvećim strahom…

"Ljubitelji psiholoških trilera jedva će dočekati ovu knjigu koja se ne ispušta iz ruku."

- CNN

"Pripremite se za mnoštvo uzbudljivih preokreta. Izuzetan roman čiji je zaplet oblikovan kirurškom preciznošću."

- Karin Slaughter

"Finlay donosi detaljnu priču koja se kreće naprijed-natrag kroz vrijeme, istražujući obje tragedije iz različitih kutova. Prava poslastica za one koji uživaju u kriminalističkim romanima koje pokreću likovi."

-Publishers Weekly

"Oduševio me ovaj roman. Ono što ovaj triler uzdiže iznad drugih su likovi: stvarni, nesavršeni, junački, motivirani. Što biste učinili da je osoba koju volite osuđena za zločin kojega ste sigurni da nije počinila? Nećete moći pustiti iz ruku ovu brzu, potpuno neodoljivu priču sve do posljednje stanice."

-Allison Brennan

Podaci

Nakladnik
Znanje
Uvez
Meki uvez
Jezik
hrvatski
Broj stranica
384
Godina izdanja
2022
Dimenzije
15 x 22,8
Prevoditelj
Dubravka Pleše
ISBN
9789533606187