Depra knjiga - Aleksandar Stanković | Knjižara Ljevak

.

.

Knjiga Depra, Aleksandar Stanković, naklada Telegram

Depra

Knjiga Depra Aleksandra Stankovića i naklade Telegram.

Cijena: 19,99 EUR
Količina
Broj nagradnih bodova koje ćete ostvariti kupnjom jednog proizvoda: 1.

Poznati novinar i voditelj Aleksandar Stanković godinama boluje od depresije, a sada je, u ovoj knjizi, prvi put odlučio progovoriti o svojoj teškoj borbi.

"Depresija je kada 3 mjeseca čekaš da ti 15 minuta bude bolje. Depresija je razmišljanje kako bi svijet bio bolje mjesto bez tebe i kako bi ti bio sretniji bez svijeta“, piše. Kombinirajući prozne zapise i poeziju, Aleksandar Stanković napisao je dojmljivu, hrabru i za hrvatsko društvo izuzetno važnu knjigu; psihičke bolesti poput depresije još uvijek su golemi društveni tabu i tema o kojoj se teško progovara.

„Knjigu sam odlučio izdati da bih pomogao drugim ljudima koji imaju problema s depresijom i da bih, barem djelomice, s njih skinuo stigmu luđaka koji su izopćeni iz zajednice“, kaže autor.

Podaci

Nakladnik
Telegram Media Grupa
Uvez
Tvrdi uvez
Jezik
hrvatski
Ocjena
4
Broj stranica
168
Godina izdanja
2023.
Dimenzije
14 x 22
ISBN
9789534950142

Jelena,
03.10.2023

Depra

Svaka cast na hrabrosti i volji da se napise jedna ovakva knjiga. Od tinejderskih dana borim se sa anksioznoscu i deprom, nekad s boljim razdobljima, nekad s teskim. Znam samo da ono sto covjek prolazi u tim stanjima ne bih pozelila ni Hitleru.<br /> I zato Stankovicu ????????????


Da li Vam je recenzija korisna? Prijavi zlouporabu
vesna ćuro-tomić,
25.09.2023

iskreno, pametno, bez prenemaganja

čita se brzo i sa zanimanjem, ali ne zbog "zavirivanja" u tuđi život nego zato što je dobro napisano. Stanković je iskren, a nije patetičan, iako je lako mogao pasti u patetiku i cvilenje. Nije ni razmetljiv, što je lako mogao biti, s obzirom na to da je poznat i da je mogao očekivati veliku čitanost. Koju mu želim, ne samo zato što je korisno da drugi ljudi pročitaju o njegovom iskustvu, nego i zato što autoru donosi zadovoljstvo kad zna da nije uzalud istresao dušu na papir i da se njegov rad cijeni.


Da li Vam je recenzija korisna? Prijavi zlouporabu

Napiši svoju recenziju!