Hedvig Montgomery i njegova djela - Knjižara Ljevak

.

broj pronađenih proizvoda: 3

Hedvig Montgomery

Hedvig Margareta Victoria Montgomery (rođena 3. rujna 1968. u Oslu ) norveška je psihologinja s obiteljskom terapijom kao specijalnošću. Također je intenzivno radila na odabiru i praćenju sudionika u raznim TV produkcijama, posebno reality TV-u .

Montgomery je diplomirala psihologiju na Sveučilištu u Oslu u proljeće 1997. godine . Specijalizirala se za obiteljsku terapiju i kontinuirano obrazovanje u terapiji parova . Osnivala je tvrtku Psychologististand, prvu tvrtku koja je ponudila usluge organizirane terapije poslovnoj zajednici u Norveškoj. Od tada je radila u korporativnom zdravstvu , kao klinički psiholog i kao organizacijski savjetnik. Od 1999. godine surađivala je s odabirom i praćenjem sudionika u televizijskim produkcijama te kao savjetnica za televizijsku produkciju u području etike i dobrog upravljanja dobrovoljnim sudionicima. Tijekom tog razdoblja, osobito je surađivala s ljudima koji su u središtu pažnje medija i upravljanju krizama u situacijama koje mogu uslijediti. Od 2002. godine bila je direktorica dioničkog društva Montgomery.

Hedvig Montgomery također predaje tečajeve i predavanja za roditelje, učitelje i druge o djeci i razvoju . Napisala je i knjige o razvojnoj psihologiji i odgoju djece , naslove koji su se pojavljivali u mnogim zemljama. Montgomery također piše o tim temama za VG .

Montgomery u 2019. sudjeluje u Aftenpostenovom Podcast roditeljskom kodeksu gdje pruža savjete obiteljima s djecom i odgovara na pitanja o njihovim svakodnevnim problemima.

Aktivni filteri

130,00 HRK
130,00 HRK

Sedam jednostavnih koraka koji će vam pomoći da se što lakše nosite s čudesnim prvim dvjema godinama vašeg djeteta.

130,00 HRK

Sedam jednostavnih koraka kako bismo uspjeli u odgoju djece