Andreja Kostelić-Martić i njegova djela - Knjižara Ljevak

.

Andreja Kostelić-Martić

Diplomirala je psihologiju 1992. god. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a 1996. magistrirala kliničku psihologiju na istom fakultetu. Školovanje je nastavila u Milanu, u Italiji, gdje je ponovno diplomirala psihologiju 1999. na privatnom Katoličkom fakultetu (Università Cattolica del Sacro Cuore), a 2006. god. završila je četverogodišnju specijalizaciju iz kognitivno-bihevioralne psihoterapije u školi ASIPSE, Milano u toku koje je imala priliku se educirati iz nekoliko tečajeva: “Autogeni trening”, “Trening neurofiziološke relaksacije od Jacobsona” i “Subjective well being training”.

Nakon specijalizacije educirala se u tehnici EMDR “Eye movement desensitization and reprocessing (američka tehnika za elaboraciju trauma. Danas se smatra prvim izborom u terapiji trauma). Te je nakon položenog prvog i naprednog stupnja, 2008. godine, položila ispit za dobivanje europske diplome “EMDR practitioner”. Sedam godina radila je kao stažistica iz psihoterapije u Klinici za rad iz Milana. Suradnja s Klinikom za rad obuhvaćala je psihoterapijski rad sa žrtvama mobinga (psihološko zlostavljanje na poslu) i prevenciju mobinga u obliku predavanja na tečajevima o mobingu i njegovoj prevenciji. Surađivala je i sa Centrom za profesionalno osposobljavanje i usavršavanje LASAT gdje je držala predavanja iz nekoliko predmeta: Komunikacija, Dijagnosticiranje – analiza ličnosti, Profesionalna orijentacija i selekcija.

Istovremeno je obavljala i svoju privatnu psihoterapijsku praksu u privatnom studiju u Milanu od 2000. do 2010. godine kada se odlučila vratiti živjeti u Hrvatsku.

U Hrvatskoj je poznata po svom radu vezanom uz pojam mobinga, psihološkog maltretiranja na poslu. Izdala je i prvu knjigu o mobingu 2005. godine u izdanju Školske knjige „Mobing: psihičko maltretiranje na radnome mjestu (kako prepoznati mobing, kako se obraniti i kako ga spriječiti). 2017. godine izdala je svoju drugu knjigu „Napadaj panike ili neka teška bolest“ . Kako prepoznati napadaj panike i kako si pomoći u okviru kognitivno – bihevioralne terapije. U izdanju Medicinske naklade.

Aktivni filteri

Kako prepoznati napadaj panike i kako si pomoći u okviru kognitivno-bihevioralne terapije
Nema dovoljno proizvoda na zalihi

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn