Darko Tipurić i njegova djela - Knjižara Ljevak

.

broj pronađenih proizvoda: 3

Darko Tipurić

Darko Tipurić rođen je 8.3.1966. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu 1989. godine. Dobitnik je Zlatne značke Univerziteta u Sarajevu kao jedan od najboljih studenata generacije na Sveučilištu. Autor je više od stotinu znanstvenih i stručnih radova iz područja menadžmenta u zemlji i inozemstvu. Znanstveni i stručni interes posljednjih godina usmjeren mu je na istraživanje konkurentske sposobnosti i strategija hrvatskih poduzeća te na radničko dioničarstvo, privatizaciju i korporativno upravljanje.

Dobio je četiri nagrade «Mijo Mirković» za knjige ”Strateški savezi: suradnjom poduzeća do konkurentske prednosti” 2002. godine, „ESOP i hrvatsko poduzeće” 2004. godine, „Nadzorni odbor i korporativno upravljanje” 2006. godine i „Korporativno upravljanje” 2008. godine. Konzultant je brojnih hrvatskih i inozemnih poduzeća te drugih institucija. Konzultant je međunarodne organizacije Southeast Europe Enterprise Development (World Bank) (Vendor No. 42529) i sudjeluje u projektima razvoja poduzetništva, menadžmenta i korporativnog upravljanja u tranzicijskim zemljama.

Darko Tipurić je Guverner Rotary Distrikta 1913 (Hrvatska) u 2018-19 godini i nositelj brojnih rotarijanskih i drugih priznanja za humanitarno služenje.

Aktivni filteri

38,36 EUR
51,37 EUR
Suradnjom poduzeća od konkurentske prednosti