Ana Janjatović Zorica i njegova djela - Knjižara Ljevak

.

Ana Janjatović Zorica

Ana Janjatović Zorica s makrobiotičkim načinom življenja upoznaje se 1987. i od tada se educira kroz brojne seminare domaćih i stranih stručnjaka s tog područja. Između ostalog, završila je prvi stupanj Kushijevog Instituta u Londonu 1989., Školu prirodne kuhinje u Makronovi početkom 90-ih te četvrti stupanj Međunarodne shiatsku škole u Zagrebu. Surađivala je u pripremi fotografija za kuharicu za djecu Kuham i jedem zdravo, Jadranke Boban Pejić. U centru Makronova od 1994. održava seminare i radionice kuhanja i s užitkom dijeli svoje iskustvo s polaznicima. Suradnica je na programu Škole prirodne kuhinje u Makronovi. Autorica je kuharica Tofu i Složenci i variva, te urednica knjige Makrobiotika - put zdravlja, sreće i mira, Michija Kushija.

Aktivni filteri

51,50 HRK
51,50 HRK
51,50 HRK