Tim Sanders i njegova djela - Knjižara Ljevak

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Tim Sanders

Tim Sanders (rođen 6. studenog 1961.) autor je bestselera New York Timesa, javni govornik i bivši Yahoo! izvršni. Pridružio se Yahoo! kupovinom Broadcast.com-a Marka Cubanca 1999. godine. Po dolasku u Yahoo !, Sanders je stvorio i vodio „ValueLab“, internu grupu posvećenu pružanju uvida u Yahoo-ove kupce. Kasnije je stekao izvršnu poziciju kao glavni direktor rješenja, a promaknut je u voditeljskog trenera prije odlaska iz tvrtke.

Danas je Sanders možda najpoznatiji po svojim najprodavanijim knjigama Love is the Killer App i The Likeability Factor (Crown Publishing Group 2005), kao i po svojoj seriji videozapisa Dirty Dozen Pravila etiketa e-pošte. Sanders također obavlja angažmane u javnim govorima nekoliko puta godišnje na teme poput promjene na radnom mjestu i izgradnje odnosa. Sandersova treća knjiga Spasimo svijet na djelu objavljena je 16. rujna 2008. Danas smo bogati, objavljena je 2011. Sanders piše mjesečnu kolumnu za časopis One +, službenu publikaciju MPI-ja.

Tim Sanders je 2016. godine objavio Dealstorming. Knjiga pretvara dugogodišnje iskustvo treniranja prodajnih timova u tehniku ​​kreativnosti koja ima za cilj pomoći prodavačima da zaključe izazovnije B2B ponude. U listopadu 2017. Sanders se pridružio Divi Project-u, novoj kriptovaluti čiji je cilj donijeti digitalni novac masama.

Aktivni filteri

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn