Skip Ross i njegova djela - Knjižara Ljevak

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Skip Ross

Skip Ross vlasnik je, osnivač i direktor Circle A Ranch. On i njegova supruga Susan posvetili su svoj život stvaranju razlike u razvoju tinejdžera, a proveli su više od 40 godina dajući svoja ljeta radu kruga A.

Skip je autor knjiga Recite da vašim potencijalnim i dnevnim disciplinama, a stvorio je i Dinamični seminar života i seriju studija uspeha. Putovao je globusom svijeta poučavajući principe razvoja stava i vodstva milionima ljudi tijekom više od 50 godina. Snimio je i brojne audio i video poduke koje su distribuirane širom svijeta uz pomoć mreže 21 i podcasta.

Uspješan je poslovni izvršni umjetnik, snimatelj i motivacijski govornik. Osnivač je i predsjednik Projekta OFIDA, u Upravnom odboru Fred L. Hansen Corp., krunskog IBO-a s Amwayom, te diplomski rad u Westmont Collegeu i Fuller teološkom sjemeništu. Tijekom godina surađivao je s mnogim različitim ministarstvenim organizacijama, ali u posljednje vrijeme surađuje s opremom Equip, koju je osnovao John Maxwell, na proizvodnji vrlo učinkovitih kršćanskih vođa širom svijeta.

Trenutno živi u Sarasoti na Floridi, gdje živi sa suprugom i nastavlja raditi na novim metodama komuniciranja svima na svijetu, koliko su oni posebni.

Aktivni filteri