Katie Marsh i njezine knjige | Knjižara Ljevak

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Katie Marsh

Katie Marsh je britanska autorica poznata po svojim dirljivim i emotivno snažnim romanima. Prije nego što je postala spisateljica, Katie je radila u zdravstvenom sektoru, gdje je pomagala organizirati programe za osobe s kroničnim bolestima. Ova iskustva snažno su utjecala na njen književni rad, dajući joj jedinstvenu perspektivu na ljudsku otpornost, ljubav i snagu suočavanja s teškim životnim izazovima.

Marsh je stekla priznanje svojim debitantskim romanom “Before I Go” (prijevod: “Prije nego što odem”), koji je objavljen 2015. godine. Knjiga je brzo stekla popularnost zbog svog emotivnog i realističnog prikaza ljudskih odnosa.

Nakon uspjeha prvog romana, Katie Marsh nastavila je pisati i objavila nekoliko drugih romana, uključujući “A Life Without You” (“Život bez tebe”), “This Beautiful Life” (“Ovaj predivni život”) i “The Rest of Me” (“Ostatak mene”). Njezina djela često se bave temama obiteljskih odnosa, ljubavi i osobnog rasta, a karakterizira ih duboka emocionalna rezonanca i vještina u pripovijedanju.

Katie Marsh živi u Londonu sa svojom obitelji. Kada ne piše, uživa u čitanju, trčanju i provodu vremena sa svojim voljenima. Njena strast prema pisanju i sposobnost da dodirne srca svojih čitatelja čine je istaknutom figurom u suvremenoj književnosti. Svojim radom nastavlja inspirirati i dirnuti čitatelje širom svijeta, donoseći priče koje istražuju dubine ljudskog iskustva s empatijom i razumijevanjem.

“Kako ne ubiti bivšeg” njen je prvi kriminalistički roman.

Aktivni filteri