Luka Balvan i njegove knjige | Knjižara Ljevak

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Luka Balvan

Luka Balvan diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu na studiju novinarstva s temom iz područja odnosa s javnošću i stekao akademski naziv magistar novinarstva. Završio je Diplomatsku akademiju pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova u Zagrebu na kojoj se usavršavao na području diplomacije i diplomatskih vještina, medijske edukacije, korporativnih komunikacija, odnosa s javnošću, hrvatske povijesti i diplomacije, međunarodnih odnosa i politike, europskih integracija i NATO-a.

Doktorirao je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u području društvenih znanosti, polju informacijskih i komunikacijskih znanosti i u grani odnosa s javnošću. Godinama se bavi javnim nastupom kao predavač na sveučilišnim i privatnim obrazovnim institucijama; kantautor, glasnogovornik i motivator u Hrvatskoj te u dijaspori u Europi, Kanadi, Americi i Australiji. Pri Hrvatskoj udruzi za odnose s javnošću voditelj je Sekcije za javni sektor koja okuplja stručnjake iz područja odnosa s javnošću iz javnog i državnog sektora, s ciljem razmjene informacija i praksi i pozitivnog utjecaja na ponašanje i proaktivno djelovanje.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je dr. Luku Balvana Redom hrvatskog pletera za osobit doprinos razvitku i ugledu Republike Hrvatske. Područja su njegova djelovanja: odnosi s javnošću, vođenje i moderiranje motivacijskih tribina, javni nastupi u području integriranih komunikacija, brendiranje.

Aktivni filteri

16,90 EUR