Katarina Brajdić Divšić, Majda Milevoj Klapčić, Ana Dundara Pajić

.

Katarina Brajdić Divšić, Majda Milevoj Klapčić, Ana Dundara Pajić

Katarina Brajdić Divšić

Rođena je u Novoj Gradiški 1981. godine. Školovala se u rodnom gradu i na Filozofskom fakultetu u Puli, gdje je diplomirala hrvatski jezik i književnost i latinski jezik i rimsku književnost. Živi i radi u Istri, kao srednjoškolska profesorica latinskog jezika. Mama je Matiji i Marti Veroniki s kojima obožava čitati knjige. Ovo je njezina prva slikovnica.

Ana Dundara Pajić

Rođena je u Zagrebu 1983. godine, a svoje je djetinjstvo i mladost provela u Labinu gdje i danas živi sa svojom obitelji: suprugom i dvoje djece, Sašom i Maksom. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je talijanski jezik i književnost i opću lingvistiku. Učiteljica je talijanskog jezika i književnosti u jednoj osnovnoj školi u Labinu. Voli čitati, pisati i maštati.

Majda Milevoj Klapčić

Rođena je na Vinežu u Labinu 1974. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Labinu. Diplomirala je talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Puli, te bibliotekarstvo na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radi kao stručna suradnica knjižničarka u Srednjoj školi Mate Blažine Labin. Urednica je jedne knjige, a ova joj je slikovnica prvi autorski rad. Mama je Mateji, Marku i Matku, velikim ljubiteljima knjiga i magije koja nastaje čitanjem.

Aktivni filteri

11,82 EUR 13,14 EUR -10%

Obična štorija o neobičnom Labinjanu