Marc Brackett

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Marc Brackett

Marc Brackett, dr. Sc. , osnivač je i direktor Yale centra za emocionalnu inteligenciju te profesor u Centru za proučavanje djece Sveučilišta Yale. On je vodeći razvijač RULER -a, pristupa društvenom i emocionalnom učenju utemeljenog na dokazima, koji je usvojilo gotovo 2000 predškolskih ustanova u srednjim školama u Sjedinjenim Državama i u drugim zemljama. Također je član Upravnog odbora Kolaboracije za akademsko, društveno i emocionalno učenje (CASEL).

Kao istraživač više od 20 godina, Brackett se usredotočio na ulogu emocija i emocionalne inteligencije u učenju, donošenju odluka, kreativnosti, odnosima, zdravlju i izvedbi. Objavio je 125 znanstvenih članaka i dobio brojne nagrade i priznanja za svoj rad na ovom području. Također se redovito savjetuje s korporacijama, poput Facebooka, Microsofta i Googlea o integraciji načela emocionalne inteligencije u obuku zaposlenika i dizajn proizvoda. Nedavno je suosnivač Oji Life Lab , korporativne tvrtke za učenje koja razvija inovativne digitalne sustave učenja o emocionalnoj inteligenciji.

Brackettova misija je educirati svijet o vrijednosti emocija i vještinama povezanim s njihovom mudrom upotrebom. "Želim da svi postanu znanstvenici emocija", kaže on. “Moramo biti znatiželjni istraživači vlastitih i tuđih emocija kako bi nam mogli pomoći u postizanju naših ciljeva i poboljšati naše živote.”

Aktivni filteri

99,00 HRK