Stefanie Stahl

.

broj pronađenih proizvoda: 3

Stefanie Stahl

Stefanie Stahl (rođena 27. prosinca 1963. u Hamburgu) je njemačka psihologinja, terapeutkinja i autorica.

Završila je gimnaziju Albert-Schweitzer-1983. Od 1984. do 1990. Stefanie Stahl studirala je psihologiju na Sveučilištu u Trieru. Radi kao psihoterapeut u vlastitoj praksi i kao autorica knjige. Do 2014. radila je i kao psihološka stručnjakinja na sudu. Također održava seminare u zemljama njemačkog govornog područja na temu straha od privrženosti i samopoštovanja.

Stahl je počela pisati 2003. Napisala je svoju prvu knjigu I ja sam samo s njenom prijateljicom Melanie Alt. Objavljena je 2005., a Stahl ju je ponovno revidirala 2016. godine. Nakon što je došla u kontakt s temom straha od vezanosti na poslu i pronašla samo nekoliko psiholoških publikacija o tome, tada je smislila da i ne! Prepoznajte i nosite se sa strahovima od vezanosti. Tada se posvetila svojoj stvarnoj temeljnoj temi, samopoštovanju i napisala 2011. Život također može biti jednostavan!

Njezina knjiga Dijete u tebi mora pronaći dom objavljena je u studenom 2015. godine, a krajem 2016. godine bila je Spiegelov prvi prodavač u području savjeta. [1] Knjiga je bila Spiegelova godišnja uspješnica u mekom / nefiktivnom segmentu u 2017., 2018. i 2019. Sljedeća knjiga Svatko je pouzdan također je dospjela na Spiegelov popis bestselera.

Stahl održava odgovarajuće zabave od 2019. godine, na kojima je predstavila modificirani pokazatelj tipa Myers-Briggs i teoriju unutarnjeg djeteta. Njezina načela vodilja: samoprihvaćanje, temeljna sposobnost ljudi da se odnose, jednaki i jednaki privlače jedni druge više nego suprotnosti, određena ponašanja teško je promijeniti. To ju je uvelo u kritiku, ona pojednostavljuje psihološku teoriju i povezuje je sa svakodnevnim razmišljanjem.

Aktivni filteri

Zlatni put između bliskosti i slobode

Pružiti oslonac i pokloniti slobodu – odgoj bez odgajanja

Nema dovoljno proizvoda na zalihi

Ključ za rješenje (gotovo) svih problema

Nema dovoljno proizvoda na zalihi