Ana Čerenšek

.

broj pronađenih proizvoda: 2

Ana Čerenšek

Ana je kao rođena Osječanka jako teško donijela odluku o preseljenju u Zagreb. No, da nije bilo te odluke, Ana bi danas bila pravnica, umjesto psihologinja. Nakon završenog Filozofskog fakulteta (2002. godine) i rođenja prekrasne kćeri, zaključila je da je vrijeme pronalaska posla. Iako nije sanjala o poslu u školi nego prije u Nasa-i ili barem Uredu predsjednika, prihvatila se nove karijere kao da je to bio njen prvi izbor. Posao u Športskoj gimnaziji donio joj je nešto neočekivano, mogućnost pružanja podrške stotinama sportaša i sportašica u periodu kad im je to najpotrebnije – periodu žicanja ispričavanja izostanaka jer su zakasnili vraćajući se iz pekare pod velikim odmorom.

Izgleda da se sve to isplatilo jer su sportaši uskoro prepoznali u Ani osobu koja im može pomoći puno više od toga. Igor je pozvao Anu u Mentalni Trening i pružio joj mogućnost nastavka rada sa sportašima. Ana se i dalje trudi, a njen rad obuhvaća rad s djecom kao i sa vrhunskim sportašima pa tako, zajedno s Igorom, čini prvi tim psihologa koji je bio dio tima sportaša na Olimpijskim igrama u Riu, 2016.

Za Anu ovo ne predstavlja vrhunac karijere nego tek početak – početak ulaganja, učenja, rasta i ostavljanja traga.

Osim Mentalnog Treninga, Ana voli i svoje projekte jer je radoholičarka i teško ju je vezati. Tako je ona i LastAna u Modroj Lasti, sportska psihologinja u Rekreativcu na HRT-u nedjeljom, ali i povremena kolumnistica na portalu My Little Zagreb.

Aktivni filteri

Priručnik za roditelje djece u sportu, umjetnosti i školi