Dean Nicholson

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Dean Nicholson

Bok, ja sam Dean! Prvoga rujna 2018. otišao sam iz Dunbara u Škotskoj s namjerom da biciklom obiđem svijet. Tri mjeseca i devet država poslije bio sam na putu prema granici između Bosne i Crne Gore kad sam čuo mačkicu koja je mijaukala iz svega glasa, trčeći za mnom. Bili smo dvadeset kilometara udaljeni od najbližega grada, a zbog njezine umiljatosti i očajne gladi bilo mi je jasno da su je njezini vlasnici namjerno ostavili.

Idućih smo se dana mačkica i ja zbližili. Bilo je jasno da joj je narav kao u lavice, bila je vatrena i puna ljubavi, pa je zato i dobila ime Nala. Nakon posjeta veterinaru napokon sam postao njezinim pravim vlasnikom. A zatim je sve bilo jasno – Nala će biti moja suputnica, vozit će se na prednjemu dijelu bicikla, a cijeli će joj svijet biti pod nogama.

Odjednom se, nakon izvještaja o nama na stranici The Dodo, koji je vidjelo 130 milijuna ljudi i nakon što su i drugi mediji izvijestili o našim pustolovinama, broj naših pratitelja na društvenim mrežama znatno povećao, a s njim i podrška koju smo dobivali na @1bike1world.

Nala i ja sada zajedno putujemo svijetom i usput učimo jedno o drugome i o svijetu u kojemu živimo. Suočili smo se s mnogim izazovima, pomogli smo mnogim ljudima i životinjama… Više o tome možete pročitati u našoj knjizi, Nalin svijet.

Aktivni filteri

17,13 EUR