Kristina Kuzmič

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Kristina Kuzmič

Kristina Kuzmič je navijačica za svoje bližnje. To nije nešto što je ikad očekivala učiniti, ali nakon što je imigrirala u Ameriku iz Hrvatske tijekom rata u svojoj domovini i kasnije se suočila s više izazova (razvod, samohrani roditelji, siromaštvo, depresija ...), Kristina je htjela za druge biti ono što je poželjela da netko bude za nju tijekom njezinih najmračnijih sati.

Sada, s preko milijardu pregleda videozapisa, Kristina pruža publici ohrabrenje, nadu i humor u ulozi za koju nikada nije očekivala da će je ispuniti.

2011. godine, kada je Oprah Kristinu okrunila za pobjednicu u reality televizijskom natjecanju Marka Burnetta "Oprahina potraga za sljedećom TV zvijezdom", Oprah je rekla, "Što je to? ... To je tako šarmantno i karizmatično te povezano s publikom zbog koje se osjećate poput , 'Znam je, želim biti ona, slična sam njoj' ... Kristina ima sve to. Ona je djevojka ‘IT PLUS’ ... želim je gledati! "

Otkako je radila s Oprah, Kristina se samostalno razgranala, stvarajući videozapise usmjerene na roditelje o žongliranju sa svim životnim izazovima. Brzo je postala virusna senzacija s više od 2,8 milijuna Facebook sljedbenika. Kristina ima glas i osobnost koja su se pokazale kao hit masovne publike (od mladih milenijalaca preko Gen-Xersa, pa čak i Baby Boomera).

Huffington Post nazvao je Kristinine videozapise "Komedijom o roditeljstvu u najboljem izdanju", a Inquisitr je pohvalio njezin "duhoviti šarm". Ljudi, Yahoo, Cosmopolitan, Us Weekly, Roditelji, Dobro održavanje domaćinstva i mnogi drugi objavili su članke o njezinim kreativnim savjetima za roditeljstvo i jedinstvenom humoru, a mediji u cijeloj zemlji podižu njezine videozapise i ponovo ih objavljuju. Kristina se brzo proslavila kao kreativan, a nepretenciozan roditelj, kao i svjetski poznati motivacijski govornik i komičar. Trenutno obilazi zemlju svojom turnejom "Hope & Humor". Njena prva knjiga Hold on, but Don’t Hold Still objavljena je u izdanju Penguin Random House u veljači 2020. godine i našla se na listi Publishers Weekly Best-Sellers.

Kristina i njezin suprug žive u južnoj Kaliforniji, gdje joj najvažnije, nagradne i iscrpljujuće uloge uključuju sanitarnog inženjera, kuhara, vozača, gurua za rješavanje sukoba i navijačicu za svoje troje (uglavnom zadovoljnih) klijenata - svoju djecu.

Aktivni filteri

15,79 EUR

Nada i humor u mom nesavršenom životu