Jodi Kantor

.

broj pronađenih proizvoda: 1

Jodi Kantor

Jodi Kantor (rođen 21. travnja 1975.) američka je novinarka. Ona je dopisnica New York Timesa čiji je rad obuhvatio radno mjesto, tehnologiju i rod.

Rođena i odrasla u židovskoj obitelji u New Yorku.Kantor se preselila u Holmdel Township, New Jersey, gdje je diplomirala na srednjoj školi Holmdel . Njeni djedovi i bake bili su preživjeli holokaust . Kantor je diplomirala magna cum laude na Sveučilištu Columbia 1996. godine. Izabrana je i sudjelovala u Dorot Fellowship u Izraelu 1996–97. gdje je studirala hebrejski jezik i radila s izraelsko-palestinskim organizacijama u Istočnom Jeruzalemu, i kasnije služio kao gradski suradnik u New Yorku. Kasnije je pohađala Pravni fakultet na Harvardu jedan semestar, iskoristivši dopust za rad u Slate , gdje je postala urednica.

U rujnu 2019. godine Penguin Press objavio je knjigu She Said, Kantor i Twohey o istrazi o Weinsteinu. Washington Post ga je nazvao „instant klasik istraživačkog novinarstva”. Pišući u New York Timesu, Susan Faludi je rekla, "Gledati Kantor i Twohey kako slijede svoj cilj dok se čuvaju jedni drugima leđa jednako je uzbudljivo kao i gledanje Megan Rapinoe i Crystal Dunn na terenu".

Aktivni filteri

Kako smo objavljivanjem priče o seksualnom uznemiravanju rasplamsale pokret