Knjiga kao lijek

Uzmi svoju dnevnu dozu knjiške terapije

Što učiniti? Kako pljusnuti život? Razdrmati se? Ili, najzad, zašto ne, i pomiriti se sa stanjem ako drukčije ne ide? Pronaći mir...
Upravo Naklada Ljevak nudi vam brojne naslove koji bi vam mogli pomoći odgovoriti na takva i takvima slična pitanja.
 

Pročitaj više

Rashladite se uz knjigu!

Ledeno knjiško osvježenje

Knjige su, zapravo, savršeno oružje u borbi protiv ljetnih vrućina. Uz dobru knjigu zaboravljate na svijet oko sebe, ona je savršeno društvo za boravak u zatvorenom prostoru, a uz dobar krimić pošteno ćete se rashladiti.
 

Pročitaj više

Ljetna romansa s knjigom

Neka knjiga bude tvoja prva ljetna ljubav

Ljeto je već u punom zamahu. Škola je davno zaboravljena. A da britki umovi ostanu u treningu, osobito onome od mašte, pripremili smo i tri nova naslova za one najmlađe.
 
 

Pročitaj više

William Wenton u društvu Harryja Pottera

William Wenton u prestižnom društvu najboljih po izboru roditelja

Dođite na druženje s najpoznatijim hrvatskim stručnjakom za ljubav!

Bruno Šimleša u Knjižari Ljevak

Ljeti ima više svjetla. Iskoristite ga za čitanje!

Ljetne preporuke Naklade Ljevak

Što to ljeti najviše čitamo? Žanrovsku literaturu poput krimića i ljubića ili ozbiljnije literarne tekstove? Usredotočujemo li se samo na novitete ili posežemo i za onim što nam je tijekom godine promaklo ili nismo stigli pročitati? Kako bilo, Naklada Ljevak donosi ponešto za sve čitateljske ukuse!

Pročitaj više

ZBF Vas poziva!

Igre u prostoru i vremenu

Miksano za mlade

Program ZBF-a za malce

Jadranka Kosor - Dan nakon jučer u Europskom domu

Održana promocija knjige "Dan nakon jučer"

 Sinoć je u do gotovo posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani Bruxelles zagrebačkog Europskog doma održano predstavljanje knjige "Dan nakon jučer" bivše premijerke i najpoznatije tviterašice među političarima, Jadranke Kosor.

Kako je i "dan nakon jučer" uvijek i samo danas, tako niti autoričina knjiga ne gleda u prošlost, ne poziva, ne napada i nije usmjerena ni protiv koga, ali namijenjena je svima mladima, posebice onima koji kreću u političke vode. Ne želi, kazala je, da još netko lupi glavom u zid na mjestima na kojima je to učinila ona.

Na predstavljanju su, uz autoricu, govorili i autor Pogovora, prof. dr. sc. Žarko Puhovski koji je autoričino nestajanje iz njezine nekadašnje stranke nazvao "perverznim komplimentom" i urednik ljubljanskog Dnevnika Miran Lesjak koji je istaknuo kolika je važnost bila pružiti medijski prostor bivšoj hrvatskoj premijerki, no i koliko je to kontroverzi prouzrokovalo.
Predstavljanje je moderirao urednik knjige Kristijan Vujičić.


Pročitaj više

Mediteranski festival knjige

Split, 3. - 7. svibnja 2017.