Top liste

Književnost
  1. Elena Ferrante -  Priča o novom prezimenu

    Elena Ferrante Priča o novom prezimenu

    129,00 kn 116,10 kn detaljno
    1
  2. Kristian Novak - Ciganin, ali najljepši

    Kristian Novak Ciganin, ali najljepši

    149,00 kn 134,10 kn detaljno
    2
  3. William P. Young - Koliba

    William P. Young Koliba

    69,00 kn 62,10 kn detaljno
    3
  4. Paula Hawkins - U vodu

    Paula Hawkins U vodu

    99,00 kn 89,10 kn detaljno
    4
  5. Ivica Prtenjača - Tiho rušenje

    Ivica Prtenjača Tiho rušenje

    79,00 kn 71,10 kn detaljno
    5
  6. Erica Fischer - Aimée & Jaguar

    Erica Fischer Aimée & Jaguar

    129,00 kn 116,10 kn detaljno
    6
  7. Jo Nesbo - Žeđ

    Jo Nesbo Žeđ

    149,00 kn 134,10 kn detaljno
    7
  8. John Williams - Stoner

    John Williams Stoner

    149,00 kn 134,10 kn detaljno
    8
  9. Karl Ove Knausgaard - Moja borba, četvrtka knjiga

    Karl Ove Knausgaard Moja borba, četvrtka knjiga

    160,00 kn 144,00 kn detaljno
    9
  10. Jerome K. Jerome  - Tri čovjeka u čamcu

    Jerome K. Jerome Tri čovjeka u čamcu

    99,00 kn detaljno
    10
Publicistika
  1. Sarah Knight - Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e

    Sarah Knight Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e

    109,00 kn 98,10 kn detaljno
    1
  2. Ana Bučević - Što (ni)je ljubav

    Ana Bučević Što (ni)je ljubav

    130,00 kn 117,00 kn detaljno
    2
  3. Lorna Byrne - Anđeli na vrhovima mojih prstiju

    Lorna Byrne Anđeli na vrhovima mojih prstiju

    129 kn 116,10 kn detaljno
    3
  4. Josip Manolić - Špijuni i domovina

    Josip Manolić Špijuni i domovina

    204,75 kn detaljno
    4
  5. Yuval Noah Harari - Homo deus

    Yuval Noah Harari Homo deus

    149,00 kn 134,10 kn detaljno
    5
  6. Noam Chomsky - Rekvijem za američki san

    Noam Chomsky Rekvijem za američki san

    120,00 kn 108,00 kn detaljno
    6
  7. Anita Šupe - Istine i laži o hrani

    Anita Šupe Istine i laži o hrani

    129,00 kn 116,10 kn detaljno
    7
  8. Yuval Noah Harari - Sapiens

    Yuval Noah Harari Sapiens

    149,00 kn 134,10 kn detaljno
    8
  9. Meik Wiking - Hygge – danski recept za sretan život

    Meik Wiking Hygge – danski recept za sretan život

    99,00 kn 89,10 kn detaljno
    9
  10. Tibor Otto Benković - Zagramer - agramerski riječnik

    Tibor Otto Benković Zagramer - agramerski riječnik

    199,00 kn 179,10 kn detaljno
    10
Zoran Herceg - Procesi u prehrambenoj industriji

Zoran Herceg Procesi u prehrambenoj industriji

Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1

Ocjena čitatelja
  • ISBN: 978-953-7782-06-1
  • Izdavač: Plejada
  • Godina: 2011.
  • Uvez: tvrdi
  • Jezik: hrvatski
  • Broj stranica: 200
  • Format: 16,50 x 24,00 cm
Cijena: 100,00 kn
Dodaj u listu želja Dodaj u košaricu
Napiši komentar
Ocjena: (-)
Broj komentara: (0)

 

 

Ovaj sveučilišni udžbenik je svojevrsni uvod u znatno šire i složenije područje prehrambenog inženjerstva, koje se studentima PBF-a predaje u okviru nekoliko kolegija: Fizikalna svojstva složenih sustava-hrane, Procesi konzerviranja hrane te Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2. Udžbenik je namijenjen i studentima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Sveučilišta u Osijeku i Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, kao i studentima veleučilišta u Karlovcu, Kninu i Požegi. Koristit će i stručnjacima (inženjerima) u prehrambenoj industriji i institucijama povezanim s proizvodnjom i prometom prehrambenih proizvoda.

 

Dr. sc. Zoran Herceg (Zagreb, 1969.), redoviti je profesore na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta. Zamjenik je pročelnice Laboratorija za procesno-prehrambeno inženjerstvo. Na preddiplomskom studiju koordinator je modula "Prehrambeno-procesno inženjerstvo 1", a također sudjeluje u nastavi na kolegijima "Fizikalna svojstva hrane", i "Procesi konzerviranja hrane". Na diplomskom studiju nositelj je kolegija "Prehrambeno-procesno inženjerstvo 2". Na doktorskom studiju koordinator je modula "Razvoj novih prehrambenih proizvoda". Koordinator je modula "Procesi u prehrambenoj industriji" na dodiplomskom studiju Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.